4
annosta20
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
2 purkkia Saclà Pesto alla Genovese 90 g
400 g Trofiea (tai Linguine-pastaa)
250 g katkarapuja
1 punainen chilipippuri, ilman siemeniä ja hienonnettuna
1/2 sitruunan kuori raastettuna
1 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
Suola
Mustapippuri
Menetelmä
1 Keitä pastaa runsaassa suolatussa vedessä ja valuta pasta, kun se on vielä al dente. Ota talteen lasillinen keittinvettä.
2 Pastan kiehuessa kuullota katkarapuja muutaman minuutin ajan pannulla ekstra-neitsytoliiviöljyssä chilipippurin ja sitruunankuoren kanssa. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
3 Lisää pasta ja Saclà Pesto alla Genovese pannulle ja laimenna kastiketta tarvittaessa hieman pastan keitinvedellä. Tarjoile ja nauti!
Menetelmä
1 Keitä pastaa runsaassa suolatussa vedessä ja valuta pasta, kun se on vielä al dente. Ota talteen lasillinen keittinvettä.
2 Pastan kiehuessa kuullota katkarapuja muutaman minuutin ajan pannulla ekstra-neitsytoliiviöljyssä chilipippurin ja sitruunankuoren kanssa. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
3 Lisää pasta ja Saclà Pesto alla Genovese pannulle ja laimenna kastiketta tarvittaessa hieman pastan keitinvedellä. Tarjoile ja nauti!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Pestot
-
Paistettua munaa ja Tryffelipestoa sekä suolakeksejä
-
Vegaaninen Primavera Pizza kesäkurpitsan kukkien kanssa
-
Pesto Gnocchi paistos