4
annosta30
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
Saclà Tryffelipesto 90 g
600 g porkkanoita
1 peruna
1 sipuli
4 viipaletta täysjyväleipää
Ekstra-neitsytoliiviöljy maun mukaan
Rosmariini maun mukaan
Menetelmä
1 Pese ja puhdista porkkanat. Pese ja kuori peruna. Kuori sipuli ja leikkaa se hienoksi.
2 Ruskista sipuli kattilassa 2 ruokalusikallisen ekstra-neitsytoliiviöljyn ja rosmariini okasan kanssa. Lisää paloiksi leikatut porkkanat ja perunat
3 Sekoita muutaman minuutin ajan, peitä kuumalla vedellä ja kiehauta. Laske sitten lämpöä ja kypsennä noin 20 minuuttia peitetyssä kattilassa.
4 Paahda leipäviipaleet kuumassa uunissa tai leivän leivänpaahtimessa.
5 Kun vihannekset ovat kypsiä, poista rosmariinin oksa ja sekoita vihannekset sauvasekoittimella, saa jäädä hieman rakeiseksi.
6 Levitä Saclà Tryffelipesto paahdetulle leivälle, leikkaa leipä kuutioiksi.
7 Annostele keittolautasille, aseta leipäkuutiot keskelle, koristeltu ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja rosmariinin oksalla. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Menetelmä
1 Pese ja puhdista porkkanat. Pese ja kuori peruna. Kuori sipuli ja leikkaa se hienoksi.
2 Ruskista sipuli kattilassa 2 ruokalusikallisen ekstra-neitsytoliiviöljyn ja rosmariini okasan kanssa. Lisää paloiksi leikatut porkkanat ja perunat
3 Sekoita muutaman minuutin ajan, peitä kuumalla vedellä ja kiehauta. Laske sitten lämpöä ja kypsennä noin 20 minuuttia peitetyssä kattilassa.
4 Paahda leipäviipaleet kuumassa uunissa tai leivän leivänpaahtimessa.
5 Kun vihannekset ovat kypsiä, poista rosmariinin oksa ja sekoita vihannekset sauvasekoittimella, saa jäädä hieman rakeiseksi.
6 Levitä Saclà Tryffelipesto paahdetulle leivälle, leikkaa leipä kuutioiksi.
7 Annostele keittolautasille, aseta leipäkuutiot keskelle, koristeltu ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja rosmariinin oksalla. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Pestot
-
Paistettua munaa ja Tryffelipestoa sekä suolakeksejä
-
Vegaaninen Primavera Pizza kesäkurpitsan kukkien kanssa
-
Pesto Gnocchi paistos