Leivät ja pizzat
Pizzaa aurinkokuivatulla tomaatti ja valkosipulikastikkeella, grillattuja paprikoita ja pekonia
TUTUSTU TUOTE4
annosta30
minuutitKeskitaso
vaikeusasteInfo
Nostatusaika 2 tuntia
AINESOSAT
190 g Saclà Aurinkokuivattu tomaatti ja valkosipulikastiketta
300 g grillattuja paprikoita
400 g stracchino-juustoa
200 g pekonia
600 g jauhoja "0" tyyppi
450 ml lämmintä vettä
1 pussi kuivaa hiivaa (7 g)
20 ml ekstra-neitsytoliiviöljyä
15 g hienoa suolaa
5 g sokeria
Ekstra-neitsytoliiviöljy maun mukaan
1 oksa rosmariinia
Menetelmä
1 Laita 300 g jauhoja, hiivaa ja sokeria yleiskoneen kulhoon. Kaada 20 ml ekstra-neitsytoliiviöljyä, vettä ja aloita vaivaaminen. Lisää vähitellen loput jauhot, suola ja jatka vaivaamista, kunnes taikinan massa on tasainen.
2 Peitä kulho liinalla ja anna sen kohota noin puolitoista tuntia huoneenlämmössä.
3 Voitele neljä pyöreää pizzapannua ekstra-neitsytoliiviöljyllä. Jaa taikina 4 osaan ja aseta se vastaaviin kokoihinsa. Muotoile taikina sormiin levittämällä sitä varovasti ja muotoile klassinen hieman korkeampi reuna. sivele pinta ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja anna taikina kohota vielä puoli tuntia.
4 Lämmitä uuni 190 °C.
5 Jaa stracchino-juusto pizzopohjalle, levitä sitten kerros Saclà Aurinkokuivattu tomaatti- valkosipulikastiketta ja kypsennä uunissa noin 12-15 minuuttia, kunnes reuna muuttuu kultaiseksi.
6 Poista pizzat uunista, lisää grillatut paprikat ja pekoniviipaleet. Koristele rosmariinilla. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Menetelmä
1 Laita 300 g jauhoja, hiivaa ja sokeria yleiskoneen kulhoon. Kaada 20 ml ekstra-neitsytoliiviöljyä, vettä ja aloita vaivaaminen. Lisää vähitellen loput jauhot, suola ja jatka vaivaamista, kunnes taikinan massa on tasainen.
2 Peitä kulho liinalla ja anna sen kohota noin puolitoista tuntia huoneenlämmössä.
3 Voitele neljä pyöreää pizzapannua ekstra-neitsytoliiviöljyllä. Jaa taikina 4 osaan ja aseta se vastaaviin kokoihinsa. Muotoile taikina sormiin levittämällä sitä varovasti ja muotoile klassinen hieman korkeampi reuna. sivele pinta ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja anna taikina kohota vielä puoli tuntia.
4 Lämmitä uuni 190 °C.
5 Jaa stracchino-juusto pizzopohjalle, levitä sitten kerros Saclà Aurinkokuivattu tomaatti- valkosipulikastiketta ja kypsennä uunissa noin 12-15 minuuttia, kunnes reuna muuttuu kultaiseksi.
6 Poista pizzat uunista, lisää grillatut paprikat ja pekoniviipaleet. Koristele rosmariinilla. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Concentrated Pasta Sauces
-
Arancini ja Mozzarella & Peperoncino-kastike
-
Paistettua makaronipiirakkaa tomaatti mascarpone luomukastikkeella