4
annosta30
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
190 g Saclà Mozzarella-Chilipastakastike
8 tacoa
400 g makkaraa
1 kevätsipuli
150 g kirsikkatomaatteja
150 g mozzarellajuustoa
100 g vihersalaattia
Villi fenkoli (tuore) maun mukaan
Ekstra-neitsytoliiviöljy maun mukaan
Menetelmä
1 Poista makkaran kuori. Puhdista ja hienonna kevätsipuli.
2 Voitele paistinpannu ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja ruskista makkara sekä kevätsipuli muutaman minuutin ajan.
3 Kuumenna tacoja esilämmittetyssä uunissa 180 °C:ssa 10 minuutin ajan.
4 Leikkaa mozzarellajuusto pieniksi paloiksi, pese kirsikkatomaatit ja leikkaa 4 osaan.
5 Täytä tacot alkaen salaatista, makkarasta, lisää sitten kirsikkatomaatit ja mozzarellajuusto. Mausta Saclà Mozzarella-Chilipastakastikkeella ja koristele villillä fenkolilla.
6 Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Menetelmä
1 Poista makkaran kuori. Puhdista ja hienonna kevätsipuli.
2 Voitele paistinpannu ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja ruskista makkara sekä kevätsipuli muutaman minuutin ajan.
3 Kuumenna tacoja esilämmittetyssä uunissa 180 °C:ssa 10 minuutin ajan.
4 Leikkaa mozzarellajuusto pieniksi paloiksi, pese kirsikkatomaatit ja leikkaa 4 osaan.
5 Täytä tacot alkaen salaatista, makkarasta, lisää sitten kirsikkatomaatit ja mozzarellajuusto. Mausta Saclà Mozzarella-Chilipastakastikkeella ja koristele villillä fenkolilla.
6 Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Antipasti
-
Kikhernehummus pesto alla Genovese kastikkeella ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
-
Härkätartar grillattua sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja suolattua ricottaa