Alkupalat
Kikhernehummus pesto alla Genovese kastikkeella ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
TUTUSTU TUOTE4
annosta20
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
2 purkkia Saclà Pesto alla Genovese 90 g
Saclà Aurinkokuivatut Tomaatit 280 g
300 g keitettyjä kikherneitä
3 ruokalusikallista Tahinia (Seesaminsiementahna )
1 sitruuna
1 valkosipulinkynsi
6 ruokalusikallista ekstra-neitsytoliiviöljyä
Suola maun mukaan
Tuore basilika maun mukaan
Menetelmä
1 Ruskista valkosipulinkynsi pannulla jolla on 1 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä ja lisää sitten kikherneet. Peitä välittömästi kannella ja kypsennä noin 3 minuuttia. Poista valkosipuli.
2 Anna kikherneiden jäähtyä ja varaa 4 ruokalusikallista sivuun koristelua varten.
3 Kaada kikherneet sekoittimeen. Lisää tahini, sitruunamehu ja 3 ruokalusikallista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Sekoita hyvin. Jos seos on liian paksua, lisää vettä.
4 Siirrä hummus kulhoon ja lisää vielä 2 ruokalusikallista ekstra-neitsytoliiviöljyä, mausta suolalla ja sekoita kevyesti.
5 Kokoa annos asettamalla hummus pohjalle ja lisää sitten lusikka Saclà Pesto alla Genovesea ja Saclà Aurinkokuivatut tomaatit. Koristele annokset muutamalla kikherneellä ja muutamalla tuoreella basilikanlehdellä. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Menetelmä
1 Ruskista valkosipulinkynsi pannulla jolla on 1 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä ja lisää sitten kikherneet. Peitä välittömästi kannella ja kypsennä noin 3 minuuttia. Poista valkosipuli.
2 Anna kikherneiden jäähtyä ja varaa 4 ruokalusikallista sivuun koristelua varten.
3 Kaada kikherneet sekoittimeen. Lisää tahini, sitruunamehu ja 3 ruokalusikallista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Sekoita hyvin. Jos seos on liian paksua, lisää vettä.
4 Siirrä hummus kulhoon ja lisää vielä 2 ruokalusikallista ekstra-neitsytoliiviöljyä, mausta suolalla ja sekoita kevyesti.
5 Kokoa annos asettamalla hummus pohjalle ja lisää sitten lusikka Saclà Pesto alla Genovesea ja Saclà Aurinkokuivatut tomaatit. Koristele annokset muutamalla kikherneellä ja muutamalla tuoreella basilikanlehdellä. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Antipasti
-
Makkaratacoja Mozzarella-Chilipastakastikkeen kera
-
Härkätartar grillattua sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja suolattua ricottaa