4
annosta45
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
190 g Saclà Pesto alla Genovesea Tofu
1 sipuli
1 sellerin varsi
2 porkkanaa
4 kesäkurpitsaa
1 fenkoli
2 perunaa
8 savoy-kaalin lehteä
Ekstra-neitsytoliiviöljyä
Tuoretta basilikaa
Pistaasi pähkinän muruja
4 leipäviipaletta
Suolaa, lisää oman maun mukaan
Menetelmä
1 Puhdista ja pese kaikki vihannekset.
2 Hienonna ja kuullota sipuli matalalla lämmöllä padassa.
3 Pilko muut kasvikset isohkoiksi paloiksi, n 3-4 cm ja liisää ne pataan.
4 Peitä vihannekset kuumalla vedellä. Lisää suola.
5 Anna hautua kannen alla noin 30 minuuttia keskilämmöllä.
6 Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi ja paahda niitä muutaman minuutin ajan paistinpannulla.
7 Soseuta kasvikset sauvasekoittemella. Sekoita soseeseen 2 rkl Saclà Pestoa.
8 Annostele keitto tarjoilulautaselle, ripottele päälle paahdettuja krutonkeja ja 1 rkl Saclà Pestoa. Koristele pistaasi pähkinä muruilla, oliiviöljy tipoilla sekä tuoreilla basilikan lehdillä. Tarjoile ja nautti!
Menetelmä
1 Puhdista ja pese kaikki vihannekset.
2 Hienonna ja kuullota sipuli matalalla lämmöllä padassa.
3 Pilko muut kasvikset isohkoiksi paloiksi, n 3-4 cm ja liisää ne pataan.
4 Peitä vihannekset kuumalla vedellä. Lisää suola.
5 Anna hautua kannen alla noin 30 minuuttia keskilämmöllä.
6 Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi ja paahda niitä muutaman minuutin ajan paistinpannulla.
7 Soseuta kasvikset sauvasekoittemella. Sekoita soseeseen 2 rkl Saclà Pestoa.
8 Annostele keitto tarjoilulautaselle, ripottele päälle paahdettuja krutonkeja ja 1 rkl Saclà Pestoa. Koristele pistaasi pähkinä muruilla, oliiviöljy tipoilla sekä tuoreilla basilikan lehdillä. Tarjoile ja nautti!