4
annosta15
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
190 g Saclà Rucola Pesto
600 g kalkkunanrinta paloja
100 g tuoretta rucolaa
Kuivattuja tomaatteja
Kokojyvä sinappia
Ekstra-neitsytoliiviöljyä
Suolaa
Menetelmä
1 Levitä ohut kerros sinappia jyvinä kalkkunanrinta paloille ja pirskottele ekstra-neitsytoliiviöljyä päälle.
2 Kypsennä viipaloidut kalkkunat kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli.
3 Kostuta rucola ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja lisää suola ja pienityt kuivatut tomaatit salaatin sekaan.
4 Siirrä kalkkunat leikkuulaudalle ja leikkaa suikaleiksi.
5 Viimeistele kalkkuna suikaleet Saclà Rucola Pestolla ja tarjoile rucolattisalaatin kera.
Tarjoile ja nauti!
Menetelmä
1 Levitä ohut kerros sinappia jyvinä kalkkunanrinta paloille ja pirskottele ekstra-neitsytoliiviöljyä päälle.
2 Kypsennä viipaloidut kalkkunat kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli.
3 Kostuta rucola ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja lisää suola ja pienityt kuivatut tomaatit salaatin sekaan.
4 Siirrä kalkkunat leikkuulaudalle ja leikkaa suikaleiksi.
5 Viimeistele kalkkuna suikaleet Saclà Rucola Pestolla ja tarjoile rucolattisalaatin kera.
Tarjoile ja nauti!