4
annosta90
minuutitKeskitaso
vaikeusasteAINESOSAT
1 purkki Saclà Pesto 'Ndujaa 90 g
250 g tomaattipyreetä
8 Cannelloni-pastatyyppiä tai 8 lasagnelevyä
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 porkkana
1 varsiselleri
25 g karkeaa suolaa
50 g parmesaanijuustoa
Valkoviini maun mukaan
Ekstra-neitsytoliiviöljy maun mukaan
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Tuore timjami maun mukaan
BECHAMELILLE:
400 ml maitoa
50 g voita
50 g erikoisvehnäjauhoja
Muskottipähkinä maun mukaan
1 hyppysellinen suolaa
Menetelmä
1 Pese ja hienonna selleri sekä pese, kuori ja hienonna porkkana ja sipuli.
2 Ruskista pannulla hienonnettu selleri, porkkana ja sipuli ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja lisää sitten jauheliha. Kun paistojälki on kullanruskea, lisää valkoviini ja anna sen haihtua hyvin. Lisää tomaattipyre ja kypsennä noin 30 minuuttia kannen alla.
3 Lisää Saclà Pesto 'nduja lihakastikkeeseen ja kypsennä vielä 15 minuuttia matalalla lämmöllä.
4 Sillä välin, valmistele bechamel. Kuumenna maito ripottelemalla sekaan muskottipähkinää ja hyppysellinen suolaa. Sulata voi pannulla, lisää siivilöidyt jauhot ja sekoita nopeasti muutaman minuutin ajan, kunnes saat klassisen "rouxin" tasaisen suurustemassan. Poista liedeltä, kaada kuumaa maitoa ja sekoita muutaman minuutin ajan, kunnes saat nestemäisen kuohkean kastikkeen ilman kokkareita.
5 Kiehauta isohkossa kattilassa noin 3 litraa suolattua vettä Cannellonin tai Lasagnen keittämiseksi. Upota cannellonit veteen ja kypsennä noin 15 minuuttia, tarkista kypsennysaika pastapakkauksesta. Valuta ja jäähdytä cannellonit liinalla varoen etteivät ole päällekkäin keskenään.
6 Lämmitä uuni 200 °C.
7 Sekoita 2/3 Saclà Pesto 'nduja-lihakastikkeesta ja 1/2 bechamelista ja täytä Cannelloni. Jos käytät Lasagne-lakanoita, rullaa taikina sylintereiksi ja täytä ne.
8 Levitä bechamel uuninvuoan pohjalle ja asettele täytetyt Cannelloni vuokaan. Peitä bechamelilla ja lihakastikkeella sekä ripottele lopuksi raastettua parmesaania päälle.
9 Paista uunissa noin 15 minuuttia.
10 Poista uunista ja aseta 'nduja pesto Cannellonit ja lautaselle, koristele raastetulla parmesaanijuustolla ja tuoreilla timjaminlehdillä. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Menetelmä
1 Pese ja hienonna selleri sekä pese, kuori ja hienonna porkkana ja sipuli.
2 Ruskista pannulla hienonnettu selleri, porkkana ja sipuli ekstra-neitsytoliiviöljyllä ja lisää sitten jauheliha. Kun paistojälki on kullanruskea, lisää valkoviini ja anna sen haihtua hyvin. Lisää tomaattipyre ja kypsennä noin 30 minuuttia kannen alla.
3 Lisää Saclà Pesto 'nduja lihakastikkeeseen ja kypsennä vielä 15 minuuttia matalalla lämmöllä.
4 Sillä välin, valmistele bechamel. Kuumenna maito ripottelemalla sekaan muskottipähkinää ja hyppysellinen suolaa. Sulata voi pannulla, lisää siivilöidyt jauhot ja sekoita nopeasti muutaman minuutin ajan, kunnes saat klassisen "rouxin" tasaisen suurustemassan. Poista liedeltä, kaada kuumaa maitoa ja sekoita muutaman minuutin ajan, kunnes saat nestemäisen kuohkean kastikkeen ilman kokkareita.
5 Kiehauta isohkossa kattilassa noin 3 litraa suolattua vettä Cannellonin tai Lasagnen keittämiseksi. Upota cannellonit veteen ja kypsennä noin 15 minuuttia, tarkista kypsennysaika pastapakkauksesta. Valuta ja jäähdytä cannellonit liinalla varoen etteivät ole päällekkäin keskenään.
6 Lämmitä uuni 200 °C.
7 Sekoita 2/3 Saclà Pesto 'nduja-lihakastikkeesta ja 1/2 bechamelista ja täytä Cannelloni. Jos käytät Lasagne-lakanoita, rullaa taikina sylintereiksi ja täytä ne.
8 Levitä bechamel uuninvuoan pohjalle ja asettele täytetyt Cannelloni vuokaan. Peitä bechamelilla ja lihakastikkeella sekä ripottele lopuksi raastettua parmesaania päälle.
9 Paista uunissa noin 15 minuuttia.
10 Poista uunista ja aseta 'nduja pesto Cannellonit ja lautaselle, koristele raastetulla parmesaanijuustolla ja tuoreilla timjaminlehdillä. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Pestot
-
Paistettua munaa ja Tryffelipestoa sekä suolakeksejä
-
Vegaaninen Primavera Pizza kesäkurpitsan kukkien kanssa
-
Pesto Gnocchi paistos