Vegaani
Vegaaninen klassinen basilikapesto
Vapaa maitotuotteista ja vehnästä, mutta silti täynnä makua. Aivan kuten Classic Basil Pestossamme, tässä reseptissä on aito maku ja rakenne: ainesosien poistamisen sijaan olemme käyttäneet asiantuntemustamme löytääksemme ihanteellisen vaihtoehdon, tofun. Täydellinen pari gluteenittoman tai täysjyvä pastan kanssa sekä pizzakastikepohjana. Voit lisätä pestoa myös salaatin tai vihannesten kastikkeisiin.
Vegaaninen klassinen basilikapesto
AINESOSAT
SAATTA SISÄLTÄÄ MUIDEN PÄHKINÖIDEN TAI MAAPÄHKINÖIDEN JÄÄMIÄ. JOS SINULLA ON ALLERGIOITA, LUE AINA PAKKAUKSEN ETIKETTI MUUTOKSIEN VARALTA.
Basilika
Auringonkukkaöljy
CASHEW PÄHKINÄT
Vesi
Perunahiutaleet
Riisisiirappi
Suola
Happojen säätö: maitohappo (e270)
Luonnollinen maku
Oliiviöljy
Mäntyydät
Allergenit: CASHEW PÄHKINÄT
RAVINTOSISÄLTÖ KESKIMÄÄRIN PER 100G
Energia
1414 kJ / 342 kcal
Rasva
32 g josta tyydyttyneitä 4,1 g
Hiilihydraatit
9,6 g joista sokereita 1,2 g
Proteiini
2,8 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
1,2 g
Nettopaino
190 g
Annoskoko
47,5 g
TUTUSTU RESEPTEIHIN KANSSAMME
Vegaaninen klassinen basilikapesto
-
Vegaaninen Primavera Pizza kesäkurpitsan kukkien kanssa
-
Pesto Gnocchi paistos
-
Kasvisskeitto pesto alla Genovese tofulla ja krutongeilla