Tiivistetyt pastakastikkeet
Aurinkokuivattua tomaatti- ja valkosipulipastakastiketta
Runsaasti italialaista tomaattia ja reilu kourallinen tuoretta valkosipulia luovat petollisen yksinkertaisen, mutta intensiivisen kastikkeen, joka on niin rikas maultaan, että se korvaa täydellisesti tomaattisoseen resepteissä. Lämmitä kastike pannulla ja kaada Höyryävän kuumana pastaan tai pidä sitä aina saatavilla täydellisenä täytteenä pizzalle, Bruschettalle tai salaateille. Erinomainen myös lihan ja paahdettujen vihannesten kanssa.
Aurinkokuivattua tomaatti- ja valkosipulipastakastiketta
AINESOSAT
SAATTA SISÄLTÄÄ MUIDEN PÄHKINÖIDEN TAI MAAPÄHKINÖIDEN JÄÄMIÄ. JOS SINULLA ON ALLERGIOITA, LUE AINA PAKKAUKSEN ETIKETTI MUUTOKSIEN VARALTA.
Tomaatit (Kuutiot, mehu)
Auringonkukkaöljy
Osittain aurinkokuivatut tomaatit
Kuivatut tomaatit
Basilika
Valkosipuli
Fruktoosi
Luontainen aromi
Suola
Happamuudensäätöaine: maitohappo
Antioksidantti: RIKKIDIOKSIDI
Allergeenit: SO²
RAVINTOSISÄLTÖ KESKIMÄÄRIN PER 100G
Energia
786 kJ / 190 kcal
Rasva
16 g josta tyydyttyneitä 1,9 g
Hiilihydraatit
7,5 g joista sokereita 6,0 g
Proteiini
2,2 g
Ravintokuitu
3,6 g
Suola
2,0 g
Nettopaino
190 g
Annoskoko
95 g
TUTUSTU RESEPTEIHIN KANSSAMME
Aurinkokuivattua tomaatti- ja valkosipulipastakastiketta
-
Pizzaa aurinkokuivatulla tomaatti ja valkosipulikastikkeella, grillattuja paprikoita ja pekonia
-
Lihapullia tomaattikastikkeella
-
Lämmin kikherne salaatti