Pestot
Basilikapesto (190g)
Klassiseen basilikapestoon murskaamme tuoreita basilikanlehtiä Parmigiano Reggianon, Pecorino Romanon ja pinjansiementen kanssa. Yhdellä basilikapestopurkilla voit luoda loputtomia määriä erilaisia aitoja italialaisia ruokia – perjantai-illan pizzasta ja valkosipulileivistä katkarapupastaan ja kana tagliatelleen.
Basilikapesto (190g)
AINESOSAT
SAATTA SISÄLTÄÄ MUIDEN PÄHKINÖIDEN TAI MAAPÄHKINÖIDEN JÄÄMIÄ. JOS SINULLA ON ALLERGIOITA, LUE AINA PAKKAUKSEN ETIKETTI MUUTOKSIEN VARALTA.
Auringonkukkaöljy
Basilika
Juustot (MAITO)(juusto, Parmigiano Reggiano SAN, Pecorino)
CASHEW-PÄHKINÄ
Suola
Rypälesokeria
Perunahiutaleet
Aromi
Pinjansiemen
Happamuudensäätöaine: maitohappo
Luontainen valkosipuliaromi
Ekstra neitsyt-oliiviöljy
Mausteet
Allergeenit: MAITO, CASHEW-PÄHKINÄ
RAVINTOSISÄLTÖ KESKIMÄÄRIN PER 100G
Energia
1882 kJ / 456 kcal
Rasva
45 g josta tyydyttyneitä 6,4 g
Hiilihydraatit
6,6 g joista sokereita 3,5 g
Proteiini
4,9 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
3,3 g
Nettopaino
190 g
Annoskoko
47,5 g
TUTUSTU RESEPTEIHIN KANSSAMME
Basilikapesto (190g)
-
Mustekala ja perunat pestokastikkeella
-
Focaccia stracchino-juustolla ja Pesto alla Genovese
-
Fusilli pesto alla Genovesella perunoiden ja vihreiden papujen kera