Pastaruoat ja keitot
Paccheripastaa tomaatti pestokastikkeella, grillattuja artisokkia ja tuoretta minttua
TUTUSTU TUOTE4
annosta20
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
2 purkkia Saclà Tomato Pestoa 90 g
Saclà Grillatut artisokat 285 g
320 g Paccheri-pastaa
25 g karkeaa suolaa
Tuoreet mintunlehdet maun mukaan
Pistaasipähkinät maun mukaan
Ekstra-neitsytoliiviöljy maun mukaan
Menetelmä
1 Kiehauta isohkossa kattilassa noin 3 litraa vettä pastan keittämistä varten. Lisää suolaa ja pasta.
2 Kypsennä Paccheria noin 15 minuuttia, tarkista pastapakkauksesta kypsennysaika.
3 Kuori ja pilko pistaasipähkinät mortellissa tai lihanuijan avulla.
4 Kiehauta tomaatti Pesto Saclà -kastike suuressa pannussa.
5 Valuta Paccheripasta ja lisää ne kastikkeeseen, lisää Saclà Grillattut artisokat, EVO-öljy (Extra Virgin Oliiviöljy) ohuena nauhana samalla kevyesti sekoittaen.
6 Koristele hienonnettujen pistaasipähkinöiden ja muutaman tuoreen mintun lehden kanssa. Tarjoile ja nauti ateriastasi!
Menetelmä
1 Kiehauta isohkossa kattilassa noin 3 litraa vettä pastan keittämistä varten. Lisää suolaa ja pasta.
2 Kypsennä Paccheria noin 15 minuuttia, tarkista pastapakkauksesta kypsennysaika.
3 Kuori ja pilko pistaasipähkinät mortellissa tai lihanuijan avulla.
4 Kiehauta tomaatti Pesto Saclà -kastike suuressa pannussa.
5 Valuta Paccheripasta ja lisää ne kastikkeeseen, lisää Saclà Grillattut artisokat, EVO-öljy (Extra Virgin Oliiviöljy) ohuena nauhana samalla kevyesti sekoittaen.
6 Koristele hienonnettujen pistaasipähkinöiden ja muutaman tuoreen mintun lehden kanssa. Tarjoile ja nauti ateriastasi!