2
annosta20
minuutitKeskitaso
vaikeusasteAINESOSAT
1 purkki Saclà Marinoituja artisokkia
2 isoa perunaa
1 rkl raastettua Pecorino-juustoa
Paistoöljyä
Balsamiviinietikkaa
Suolaa
Menetelmä
1 Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi, kuumenna öljy pannulla ja paista viipaleet kullanruskeaksi. Valuta, taputtele kuivaksi talouspaperilla ja jaa perunat kahdelle lautaselle. Suolaa maun mukaan.
2 Lisää aiemmin valutetut Saclà marinoidut artisokat.
3 Pirskottele balsamiviinietikkaa ja ripottele päälle juuri raastettua Pecorino-juustoa.
4 Juomasuosituksena valkoviiniä Etelä-Italiasta, kuten Falanghina- tai Greco di Tufo -viiniä. Tarjoile ja nautti!
Menetelmä
1 Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi, kuumenna öljy pannulla ja paista viipaleet kullanruskeaksi. Valuta, taputtele kuivaksi talouspaperilla ja jaa perunat kahdelle lautaselle. Suolaa maun mukaan.
2 Lisää aiemmin valutetut Saclà marinoidut artisokat.
3 Pirskottele balsamiviinietikkaa ja ripottele päälle juuri raastettua Pecorino-juustoa.
4 Juomasuosituksena valkoviiniä Etelä-Italiasta, kuten Falanghina- tai Greco di Tufo -viiniä. Tarjoile ja nautti!
Herätä ruokahalu meidän kanssa
Antipasti
-
Kikhernehummus pesto alla Genovese kastikkeella ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
-
Makkaratacoja Mozzarella-Chilipastakastikkeen kera
-
Härkätartar grillattua sipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja suolattua ricottaa