4
annosta60
minuutitKeskitaso
vaikeusasteAINESOSAT
190 g Saclà Punainen Pesto
285 g Saclà Marinoituja artisokkia
800 g naudan ulkofileetä
3 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
1 rkl valkoviiniä
2 rkl karkeaa merisuolaa
1 rosmariini oksa
1 salvian oksa
Maustemeirami tuore
Menetelmä
1 Sido liha paistinarulla paahtopaistin muotoon.
2 Kuumenna uuni 200° C asteeseen.
3 Pese ja kuivaa sekä hienonna rosmariini ja salvia ja lisää suola yrttien sekaan.
4 Kaada ekstra-neitsytoliiviöljy pannuun ja ruskista lihaa n. 5 minuuttia. Käännä sitä jatkuvasti, niin että liha ruskistuu joka puolelta. Hauduta viinin kanssa.
5 Poista liha pannulta ja hiero lihan pinnalle yrtti-suolaseos. Aseta liha takaisin pannuun ja laita hautumaan uuniin n. 20 minuutiksi.
6 Kun liha on kypsynyt, sammuta uuni ja anna lihan levätä uunissa vielä noin 10 minuuttia, jotta lihaan imeytyisi paistoliemi uudelleen.
7 Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.
8 Esille laitto: muotoile Saclà Red Pestosta knöllejä kahdella lusikalla ja aseta ne jokaiselle liha viipaleelle. Lisää Saclà Marinoidut artisokat ja tuoreet maustemeiramin-lehdet. Tarjoile ja nauti!
Menetelmä
1 Sido liha paistinarulla paahtopaistin muotoon.
2 Kuumenna uuni 200° C asteeseen.
3 Pese ja kuivaa sekä hienonna rosmariini ja salvia ja lisää suola yrttien sekaan.
4 Kaada ekstra-neitsytoliiviöljy pannuun ja ruskista lihaa n. 5 minuuttia. Käännä sitä jatkuvasti, niin että liha ruskistuu joka puolelta. Hauduta viinin kanssa.
5 Poista liha pannulta ja hiero lihan pinnalle yrtti-suolaseos. Aseta liha takaisin pannuun ja laita hautumaan uuniin n. 20 minuutiksi.
6 Kun liha on kypsynyt, sammuta uuni ja anna lihan levätä uunissa vielä noin 10 minuuttia, jotta lihaan imeytyisi paistoliemi uudelleen.
7 Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.
8 Esille laitto: muotoile Saclà Red Pestosta knöllejä kahdella lusikalla ja aseta ne jokaiselle liha viipaleelle. Lisää Saclà Marinoidut artisokat ja tuoreet maustemeiramin-lehdet. Tarjoile ja nauti!