Pastaruoat ja keitot
Fusilli pesto alla Genovesella perunoiden ja vihreiden papujen kera
TUTUSTU TUOTE4
annosta30
minuutitHelppo
vaikeusasteAINESOSAT
190 g Saclà Pesto alla Genovese
320 g fusillia
200 g perunoita
100 g tuoreita (tai pakaste) vihreitä papuja
25 g suolaa
Ekstra-neitsytoliiviöljyä
Tuoretta basilikaa
Menetelmä
1 Kiehauta noin 3 litraa vettä isohkossa kattilassa
2 Pese, puhdista ja leikkaa paloiksi vihreät pavut ja kuutio perunat 2x2cm kuutioiksi.
3 Kypsennä pasta pakkausohjeiden mukaisesti (yleensä n. 10 minuuttia). Laita suola, pasta ja perunat kattilaan yhtä aikaa.
4 5 minuutin kuluttua lisää vihreät pavut ja kypsennä vielä 5 minuuttia.
5 Maista vihanneksia ja pastaa ennen kuin kaadat veden pois.
6 Valuta ja mausta Saclà Pesto alla Genovesella. Pirskottele annoksen päälle ekstra-neitsytoliiviöljyä ja koristele tuoreilla basilikanlehdillä. Tarjoile ja nauti!
Menetelmä
1 Kiehauta noin 3 litraa vettä isohkossa kattilassa
2 Pese, puhdista ja leikkaa paloiksi vihreät pavut ja kuutio perunat 2x2cm kuutioiksi.
3 Kypsennä pasta pakkausohjeiden mukaisesti (yleensä n. 10 minuuttia). Laita suola, pasta ja perunat kattilaan yhtä aikaa.
4 5 minuutin kuluttua lisää vihreät pavut ja kypsennä vielä 5 minuuttia.
5 Maista vihanneksia ja pastaa ennen kuin kaadat veden pois.
6 Valuta ja mausta Saclà Pesto alla Genovesella. Pirskottele annoksen päälle ekstra-neitsytoliiviöljyä ja koristele tuoreilla basilikanlehdillä. Tarjoile ja nauti!